top of page

Spinning For Life - Ruddervoorde
vzw Sust-Vrienden, een fietsvereniging uit Ruddervoorde die het inclusief fietsen hoog in het vaandel draagt, organiseert op dinsdag 26/12/2023 een SPINNING FOR LIFE in sportcentrum Ridefort te Ruddervoorde.

De opbrengsten van Spinning for Life 2023 zullen over volgende initiatieven verdeeld worden :

 1. BELEVINGSTUIN OOSTKAMP KLAVER VIER:

  • Klavervier is een woonproject in Oostkamp, onder de vleugels van begeleidingscentrum Spermalie (een afdeling van vzw De Kade). Naast de nieuwbouw-residentie in de Azaleastraat wil Klavervier een belevingstuin inrichten op het aanpalend terrein. Dit moet een toegankelijke belevingstuin worden waar van alles te beleven valt (petanque, wandelpad, fitness,…). Vzw Sust-Vrienden engageert zich om dit project financieel te ondersteunen.

 2. AKABE TWIEST:

  • Akabé Twiest is een Scouts Beweging uit de Brugse regio, die zich inzet voor leden met mentale beperking. De totale groep omvat een 35-tal leden. Voor de activiteiten (uitstap naar zee, op kamp,…) kan Akabé Twiest wat extra middelen gebruiken (huren go-carts, gaan zwemmen op kamp, kampmateriaal,…). Vzw Sust-Vrienden engageert zich om een aantal bijkomende activiteiten mogelijk te maken.

 3. KIEKAFOBEE:

  • Kiekafobee staat voor Kinder Kanker Fonds Benefiet. Deze organisatie beheert twee appartementen aan zee, om jonge patiënten met een levensbedreigende ziekte, een vakantie met gezin te kunnen aanbieden. Dit initiatief is gegroeid, uit de specifieke noden en bezorgdheden die gezinnen, geconfronteerd met kanker bij kinderen, hebben (nabijheid van zorg, prijs vakantie , flexibiliteit op vlak van huur en reisplanning,…). Vzw Sust-Vrienden zal zich inspannen om volgende zomer een aantal extra vakanties mogelijk te maken.

     
Wens je het inclusief fietsen, of het andere goede doel te steunen, neem dan deel aan onze Spinning For Life !

INSCHRIJVEN kan via deze knop : 

Wie de sportieve uitdaging liever aan anderen overlaat, maar toch financieel wenst bij te dragen aan dit goede doel, kan ook een "steunbijdrage" doen.

Supporters zijn ook altijd welkom !

Verder op de hoogte blijven van SUST-Vrienden? Volg ons via Sociale Media via deze link
https://linktr.ee/sust_vrienden

INSCHRIJVEN - SPINNING FOR LIFE

SCAN

via LINK

Follow

SCAN CODE SPINNING.jpg
f4e26dd0-bd35-476a-a3fc-0b0a8e033294.JPG
 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
 • Instagram
witblauwmetbaseline-2.png
bottom of page